headerlogoviool2

Kerstconcert Govar Hamid & MaeStRO!

kerstconcert govar hamid maestro

Op 7 december 2022 vond het jaarlijkse kerstconcert van viooldocent Govar Hamid plaats, waar ook ons opleidingsorkest MaeStRO! weer prachtige stukken gespeeld heeft. Dit concert vond plaats in de Moerdijkzaal van het gemeentehuis in Zevenbergen. Tijdens de jaarlijkse kerstconcerten laten de leerlingen van Govar Hamid horen wat zij in huis hebben en wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Mooi om te zien hoeveel plezier de kinderen in het vioolspel hebben. Als stichting stimuleren wij het onder de aandacht brengen van het bespelen van snaarinstrumenten onder jonge kinderen. Het doel is dat zij uiteindelijk zoveel plezier krijgen in het (samen) spelen, dat ze door kunnen stromen naar het leerlingenorkest MaeStrO! en daarna zelfsnaar het grote RuimteOrkest!

Nog meer nieuws

Havenfeesten Zevenbergen Symfonisch RuimteOrkest

Havenfeesten Zevenbergen!

Op 16 en 18 september 2022 mochten wij, Het Symfonisch RuimteOrkest en MaeStRO!, deel uitmaken van de fantastische opening van de nieuwe