headerlogoviool2

Succesvol Jubileumconcert!

RuimteOrkest Zevenbergen

Na lang uitstel was het 26 juni 2022 eindelijk zover, ons lang verwachte jubileumconcert voor het 25 jaar bestaan van het Symfonisch RuimteOrkest! Zowel het SRO als MaeStRO! hebben prachtige stukken ten gehore gebracht. Het concert vond plaats in theaterzaal de Bogh in Zevenbergen. MaeStRO! stond dit keer onder leiding van dirigent Rogier de Pijper, die ook nog een prachtig solo-optreden gaf samen met het SRO. Het SRO stond zoals altijd onder leiding van vaste dirigent Caspar Versluis. Ook hebben we van fantastische zangeressen Kim de Looper en Rosa Versluis mogen genieten. Na het feestelijke concert hebben we samen met iedereen genoten van een heerlijk diner in het restaurant van de Borgh. Iedereen super bedankt voor de grote belangstelling, het was een feestje om na alle corona-perikelen weer voor een volle zaal te mogen spelen!

Nog meer nieuws

kerstconcert govar hamid maestro

Kerstconcert Govar Hamid & MaeStRO!

Op 7 december 2022 vond het jaarlijkse kerstconcert van viooldocent Govar Hamid plaats, waar ook ons opleidingsorkest MaeStRO! weer prachtige stukken gespeeld