Bevrijdingsconcerten ter ere van 75 jaar vrijheid in West-Brabant!

In november 2019 vieren we dat het 75 jaar geleden is dat West-Brabant bevrijd werd van de Duitse bezetting. Het Symfonisch RuimteOrkest wil deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zal maar liefst drie bevrijdingsconcerten gaan verzorgen in de gemeente Moerdijk in samenwerking met lokale heemkundekringen en gemengd koor Cantzoni. Het Symfonisch RuimteOrkest staat hierbij onder leiding van dirigent Caspar Versluis en Cantzoni onder leiding van Kim de Looper, die ook enkele zangsolo’s ten gehore zal brengen. Deze concerten zullen plaatsvinden op zaterdag 2 november in Standdaarbuiten en op zondag 3 november in Moerdijk en Zevenbergen. De lokale heemkundekringen zullen bijzondere beelden en verhalen over de thema’s oorlog en bevrijding aandragen. Deze zullen tijdens de concerten op een prachtige manier de muziek afwisselen. Kortom, het beloven drie fantastische optredens te worden! Nadere informatie volgt, maar noteer alvast 2 en 3 november in uw agenda. Hopelijk tot dan!

 

Nog meer nieuws

Pauze vanwege Coronavirus

Uiteraard heeft het Coronavirus ook grip gekregen op alle activiteiten van Stichting SAWB. De educatieve projecten op de scholen kunnen op dit

Drie meer dan geslaagde bevrijdingsconcerten!

Afgelopen weekend hebben we drie meer dan geslaagde bevrijdingsconcerten verzorgd in Standdaarbuiten, Zevenbergen en Moerdijk, in samenwerking met de lokale heemkundekringen (’t