headerlogoviool2

Nieuw schooljaar: nieuwe cursussen viool en cello!

De zomervakantie is alweer ten einde, wat wil zeggen dat de cursussen ‘Viool- en cellospelen voor een slimmer kind’ weer van start zullen gaan. We trappen af met de vervolgcursus viool, die begint op dinsdag 27 augustus aanstaande op basisschool de Boemerang in Zevenbergen. Aan deze cursus zullen de acht cursisten deelnemen die de introductiecursus van voor de vakantie afgerond hebben. We zijn als stichting erg trots dat deze cursisten, naar aanleiding van de introductiecursus, verder willen gaan met het bespelen van de viool. In het komende schooljaar zullen uiteraard ook weer nieuwe introductiecursussen starten. Binnenkort vindt u meer informatie hierover op de website. Mocht u ondertussen nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over de cursussen, neem gerust contact met ons op. 

Verder zullen ook de repetities van zowel het RuimteOrkest als MaeStRO! weer gaan beginnen en komen ook de bevrijdingsconcerten steeds dichterbij. Een reeks concerten waar we erg veel zin in hebben en we hopen u ook. De data en tijden van de concerten vindt u in de ‘Concertagenda’.

Nog meer nieuws

kerstconcert govar hamid maestro

Kerstconcert Govar Hamid & MaeStRO!

Op 7 december 2022 vond het jaarlijkse kerstconcert van viooldocent Govar Hamid plaats, waar ook ons opleidingsorkest MaeStRO! weer prachtige stukken gespeeld