headerlogoviool2

Havenfeesten Zevenbergen!

Havenfeesten Zevenbergen Symfonisch RuimteOrkest

Op 16 en 18 september 2022 mochten wij, Het Symfonisch RuimteOrkest en MaeStRO!, deel uitmaken van de fantastische opening van de nieuwe haven in Zevenbergen. Een waar spektakelstuk waar heel Zevenbergen samen kwam. Voor en na de zomervakantie zijn we volop gaan repeteren voor deze gelegenheid. De repetiies waren meestal gezamenlijke repetities met Muziekvereniging Zevenbergen, de danseressen van balletstudio Tamara en koor Zezam. Dit om te zorgen dat iedereen helemaal op elkaar was ingespeeld. Deze repetities hebben uiteindelijk geleid tot 2 prachtige optredens van het SRO en MaeStRO!. Het was een waar spektakelstuk waarin muziek, dans én toneel samenkwam. Een prachtige ervaring om voor ruim 3000 man te mogen optreden en om onderdeel uit te mogen maken van dit evenement.  

Nog meer nieuws

kerstconcert govar hamid maestro

Kerstconcert Govar Hamid & MaeStRO!

Op 7 december 2022 vond het jaarlijkse kerstconcert van viooldocent Govar Hamid plaats, waar ook ons opleidingsorkest MaeStRO! weer prachtige stukken gespeeld